Továbbra is kitart a nyárias napsütés, mutatjuk, hogy meddig + videó

Ragyogó, kellemesen meleg és napsütéses vasárnapunk lesz.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat2023. 09. 10. 7:46
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zavartalan, nyárias időjárás jellemzi majd a vasárnapot adta – hírül az OMSZ.

Derült, legfeljebb gyengén fátyolfelhős időre lehet számítani csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján megélénkül a déli szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 Celsius-fok között alakul. Késő este 14 és 23 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: OMSZ

Szerdán nagyot eshet a hőmérséklet, megérkeznek a zivatarok

Bár a jövő hét elején még nagyrészt napos idő várható fátyolfelhőkkel, de gomolyfelhők is képződnek. Országszerte nem valószínű a csapadék, viszont hazánk északnyugati harmadán előfordulhat zápor, zivatar a hét második felében. 

A déli, délnyugati, majd a Dunántúlon az északnyugati szél sokfelé megélénkül, néhol megerősödik. A minimum-hőmérséklet általában 10, 18 Celsius-fok, a csúcsérték 27, 34 fok között valószínű. Nyugaton mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket.

Borítókép: Illusztráció (Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.