Felborult egy autó a IV. kerületben, baleset az M0-son

Helyzetjelentés az utakról vasárnap reggel.

Forrás: MTI, OKF, Útinform, Rendőrség, VAOL2023. 10. 22. 9:33
null
Budapest, 2020. november 21. A IV. kerületi Árpád út látképe Újpest Városközpontnál. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kanyarban megcsúszott, és oldalára borult egy személyautó Budapest IV. kerületében, az Árpád úton – tudatta a katasztrófavédelem.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A baleset a tömegközlekedést is érinti, a buszforgalmat elterelik.

Forrás: OKF

 

Balesetek vasárnap reggel

Árokba borult egy személyautó az M0-s autóút keleti szektorán, a 48-as kilométernél lévő Maglód/Rákoskeresztúr csomópontban. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 31-es főútra lehajtók útszűkületre számíthatnak. A fővárosi hivatásos tűzoltók drótkötéllel kihúzták a járművet az árokból. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is.

Összeütközött két személyautó a 31-es főúton, Heves és Tenk között, a 118-as kilométernél. A balesethez kivonultak a füzesabonyi és a hevesi hivatásos tűzoltók, és a mentőkkel közösen kiemeltek egy embert a járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalom félpályán már megindulhatott. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt javasolta, hogy kerülni az Átány, Kömlő és Hevesvezekény útvonalon lehet.

A rendőrség dél előtt tudatta, hogy feloldották az útlezárást, a forgalom újra zavartalanul halad.

Az M4-es autóút 41-es kilométerénél a főváros felé vezető oldalon, Monor térségében személygépkocsi és egy kisbusz ütközött. Az esethez a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, és áramtalanították a gépkocsikat.

Frontálisan karambolozott két személyautó Őrbottyán és Csomád között. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 114-es kilométernél, Győr térségében kigyulladt egy autó. A tűzesethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon egy sávra szűkítették a forgalmat.

 

Új terelés az M1-esen, kamionstop

Új terelés épült ki az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán. A 127-es és a 113-as kilométer között Hegyeshalom felé a belső és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom, míg Budapest felé a külső és a leállósávon lehet haladni – írta a Vas Vármegyei Hírportál.

Kamiontilalom van érvényben vasárnap este tíz óráig, illetve hétfőn reggel hat órától este tíz óráig.

A folyamatban lévő munkavégzésekről és korlátozásokról az Útinform oldalán lehet tájékozódni.

Borítókép: Árpád út (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.