Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Őrizetbe vette a rendőrség a pesterzsébeti tragédiát okozó sofőrt

Meggyanúsította és őrizetbe vette a rendőrség a pesterzsébeti iskolánál halálos balesetet okozó teherautó sofőrjét. A kedd reggeli tragédiában egy kilencéves kisfiú meghalt, édesanyja pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

2023. 10. 10. 17:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) annak a teherautónak a sofőrjét, aki ma reggel balesetet okozott egy pesterzsébeti iskolánál – derült ki a BRFK sajtóosztályának tájékoztatásából. A tragédiában egy kilencéves kisfiú meghalt

Mint arról lapunk is beszámolt, éppen papírgyűjtés volt abban a pesterzsébeti iskolában, ahol kedden reggel egy teherautó, kidöntve az iskola kerítését, halálos balesetet okozott. 

A Bors helyszíni beszámolója szerint a tanulók által bevitt papírkötegekhez hívtak egy hulladékszállító autót, amely nekiütközött a kerítésnek, amitől a kaput tartó betonfal megremegett és kidőlt, egyenesen egy éppen ott álló kilencéves kisfiúra. 

A törmelék alá szorult gyermekhez azonnal segítséget hívtak. Bár mindent megtettek érte, az életét már nem lehetett megmenteni. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.