Fidesz: Nem véletlenül fél a nemzeti konzultációtól a baloldal

A nemzeti konzultáció egy rendkívül erős eszköz, megvédi a magyar nemzeti álláspontot a brüsszeli bürokraták támadásaitól.

2023. 11. 24. 10:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az európai és az itthoni baloldal nem véletlenül fél a nemzeti konzultációtól. Azért félnek, mert ez egy rendkívül erős eszköz, amely megvédi a magyar nemzeti álláspontot a brüsszeli bürokraták támadásaival szemben. Azért járjuk az országot, hogy ezt minél több magyar embernek elmondjuk” – írta Varga Juditot idézve Facebook-oldalán a Fidesz. 

Mint írják, Varga Judit Veszprémben kijelentette: a nemzeti konzultációra azért is van szükség, hogy meg tudjuk védeni Európát az illegális bevándorlástól és a birodalomépítési kísérletektől. A kormánypárt arra kérte követőit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt, és küldjék vissza, hogy „hallathassuk a hangunkat Európában!”

Borítókép: Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje és az ellenzéki koalíció vezetői (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.