Hidegfront érkezik, a riasztást is kiadták keddre

A nap első felében a köd, délután a zivatarok miatt érdemes odafigyelni.

2023. 11. 07. 6:27
Köd
Köd Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyirkos, hűvös levegőt a köd szövi át kedd reggel az ország északi részén, máshol pedig borultan indul a nap. A délelőtt folyamán viszont a köd feloszlik, míg a vastag felhőzet zsugorodik majd, kivéve az Északi-középhegység, a Dunakanyar és a főváros térségében, ahol tartósan borult, párás, helyenként ködös maradhat az idő. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint dél felől vastagabb felhőzet érkezik, és délutántól egyre több helyen lehet eső, zápor, sőt helyenként zivatar is kialakulhat. Az Észak-Alföldön néhol megélénkül a délnyugati szél. A szakemberek a riasztást is kiadták, reggel a sűrű köd miatt, még délután a zivatarok okán fokozott figyelemre intenek.

Ezekben a vármegyékben zivatar miatt adták ki a figyelmeztetést  Forrás: Met.hu

 

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között alakul, azonban a tartósan borult, párás, ködös részeken ennél néhány fokkal hidegebb lesz.

 

Forrás: Met.hu

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.