Napsütéssel kezdődik a hét, de este azért legyen nálunk esernyő +videó

Igazi őszies időjárás várható.

Forrás: met.hu2023. 11. 06. 6:16
eső Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A köd feloszlása után napos idő várható általában kevés, helyenként több gomolyfelhővel, amelyből kialakulhat zápor, akár zivatar is – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat

Forrás: Met.hu

Napközben a délnyugati, déli szelet főként északkeleten élénk, néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul. Késő estére 5 és 13 fok közé hűl le a levegő.

 

Zivatarokra adtak ki figyelmeztetést

Délután keleten, északkeleten valószínű felhősebb idő, ott az esti óráktól zápor, zivatar előfordulhat. Emellett a déli tájakra is érkezhet felhőzet. Főként az ország északi, északnyugati felén – akár nagyobb területen – képződhet köd és rétegfelhőzet. 

Forrás: Met.hu

A délies szél többnyire mérsékelt marad, néhol lehet élénk a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10 fok között alakul, de a szélvédett részeken ennél hűvösebb lehet az idő.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.