Négyen sérültek meg az éjszakai tömegbalesetben az M3-ason + videó, fotók

Nyolc jármű karambolozott.

Forrás: HEOL, Tények2023. 11. 26. 21:35
Baleseti helyszínelés az M3-ason Forrás: Heves Megyei Hírlap/Ládi László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat autó, egy furgon és egy kisbusz karambolozott az M3-as autópályán szombat este. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak ki műszaki mentésre, és áramtalanítottak három gépkocsit. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták, és hajnalig tartott a mentés és a helyszínelés.

A Tv2 hírműsora, a Tények úgy tudja, hogy ketten a szalagkorlátnak csapódtak, a másik hat sofőr pedig ezután rohant egymásnak.

A balesetben négyen sérültek meg.

Fotó: Heves Megyei Hírlap/Ládi László

A Heves Vármegyei Hírportál arról számolt be, hogy valamennyien könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Fotó: Heves Megyei Hírlap/Ládi László

– A baleset helyszínére azonnal négy mentőegységet és két orvosi ügyeleti kocsit is indított a hevesi mentésirányítás – mondta a televízió tudósítójának Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. Négy sérült könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett, és kórházba vitték őket.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Heves Megyei Hírlap/Ládi László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.