Szentkirályi Alexandra: Brüsszel azt akarja, hogy eltöröljük a rezsicsökkentést

A magyar gazdaságot és a magyar családok mindennapjait is meghatározó kérdések miatt lesz új nemzeti konzultáció.

2023. 11. 03. 9:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Brüsszel azt akarja elérni, hogy eltöröljük a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót. Ezért is lesz új nemzeti konzultáció” – írta a kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben.

Amint a Magyar Nemzet korábban beszámolt róla, az új nemzeti konzultációban három olyan gazdasági témájú kérdés is lesz, amelyekben Brüsszel megtámadta Magyarországot, és rá akarja kényszeríteni saját akaratát – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy videóban, mely Magyarország kormányának Facebook-oldalán jelent meg. A kormányszóvivő szerint ezek olyan kérdések, amelyek jelentősen meghatározzák a magyar gazdaságot és a magyar családok mindennapjait is. 

– Brüsszel azt akarja elérni, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót. Az Európai Bizottság írásos állásfoglalásában kijelentette, hogy az energiatámogatási intézkedéseket, azaz a rezsicsökkentést fokozatosan meg kell szüntetni

– emlékeztetett Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Délmagyarország/Karnok Csaba)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.