Letartóztatták a szőlőhegyi gyilkosság gyanúsítottját

Fennáll a veszélye, hogy megszökik.

2023. 12. 21. 21:01
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés alapos gyanúja miatt egy hónapra elrendelték a letartóztatását annak a nőnek, aki a gyanú szerint késsel halálos sebet ejtett egy férfin a Szigetvárhoz tartozó becefai szőlőhegyen – közölte a Pécsi Törvényszék.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított december 19-én hajnalban egy szigetvári családi ház bejárati ajtajánál dulakodás közben

a házban lakó férfit egy késsel megszúrta a mellkasának bal oldalán.

A szúrás a férfi szívét érte. Ahogyan a Magyar Nemzet beszámolt róla, a férfi a sérülés miatt életét vesztette.

A gyanúsítottat a bűncselekményért a törvény szerint öttől tizenöt évig tartó szabadságvesztéssel büntethetik, ha bebizonyosodik a bűnössége.

A bűncselekmény jellege és a kiszabható büntetés mértéke miatt megalapozott a feltételezés, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne, illetve az eljárásban résztvevő egyéb személyeket és bizonyítási eszközöket befolyásolná, ezzel megnehezítve a bizonyítást. Ezek miatt a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Az ügyész a bíróság végzését tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, így a határozat nem végleges.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.