Elfogták a tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottját + videó

Az 59 éves férfi beismerő vallomást tett.

2024. 01. 17. 6:54
null
Tószeg, 2024. január 16. Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkezõ rendõrök holtan találtak egy férfit és egy nõt. A rendõrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. MTI/Mészáros János Fotó: Mészáros János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei egy napon belül azonosították és elfogták a tószegi kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét – írta meg a police.hu portál.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, egy tószegi családi házban holtan találtak egy férfit és egy nőt 2024. január 15-én kora este. A nyomozók nagy erőkkel kezdték meg az emberölés elkövetőjének azonosítását. 

A vármegyei rendőr-főkapitányság egyenruhásai a Pest  vármegyei Bugyi településen fogták el azt az 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. 

A nyomozók a férfit emberölés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, amekynek során beismerő vallomást tett. A tettes elmondta, hogy a sértettek korábban befogadták, azonban néhány napja egy vitát követően végzett áldozataival.

Borítókép: Bűnügyi helyszínelők dolgoznak a tószegi kettős gyilkosság helyszínén (Fotó: MTI/Mészáros János)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.