„Hasznos” tanácsot adott a baloldalnak Lengyel László, azt javasolja, Orbán Viktort támadják

Az ellenzék nem végzi el a munkáját – állapította meg Lengyel László az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint az ellenzéki politikusoknak Orbán Viktort kellene egyszer megütniük, ez eddig még nem sikerült.

2024. 01. 03. 9:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hiba lenne a kormányzati kommunikációra fogni, hogy a Fidesztől elpártoló szavazók még így sem az ellenzék táborát erősítik, hiszen például a közösségi oldalakon semmi sem akadályozza az ellenzéki gondolat terjedését – vélekedett Lengyel László az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója azt elismeri, hogy az Orbán-rendszer üzenetei szinte teljesen átmennek a társadalomba, mindenkihez eljutnak.

De mi az ellenzék önálló üzenete? Amit ő talált ki, és amit minden nap elmond? Az ellenzék  nem végzi el a munkáját

– állapította meg. Lengyel úgy látja, hogy az európai parlamenti és az önkormányzati választással kapcsolatban sem tudni, mit akar az ellenzék.

Elég lenne csak egy-egy mondatot üzenni, amit el lehetne juttatni a szavazókhoz

– vélekedett. Lengyel László úgy gondolja, nehéz azt várni a választóktól, hogy azokra a pártokra szavazzanak, melyek már számtalanszor kikaptak. Hozzátette: azért van ennyi bizonytalan választó, mert nincs alternatív ellenzék, nincs egy olyan csapat, amely megértené, hogy csak egyetlen ellenfelük van: Orbán Viktor. 

De Orbán Viktorhoz még el sem értek, előbb egymást csépelik. Orbán Viktort kellene egyszer megütniük, és ez eddig még nem sikerült

– fejtette ki az álláspontját Lengyel László. Hozzátette: még van fél év a választásokig, ez elég idő, hogy kitalálják a megfelelő üzenetet, és eljuttassák a választókhoz.

 

Borítókép: Lengyel László (Forrás: YouTube/ATV Magyarország)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.