Hihetetlen botrányt csináltak az ügyeleten, a családfő infarktust követelt magának

Egyre többen csatlakoztak a felháborodáshoz.

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook2024. 01. 16. 17:43
Budapest, 2023. november 12. Az Országos Mentõszolgálat mentõautója halad megkülönböztetõ jelzéssel az I. kerület Krisztina körúton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik észak-magyarországi ügyeleten abból kerekedett hatalmas veszekedés a hét elején, hogy egy 35 év körüli férfiról váratlanul kiderült, hogy egészséges – adta hírül közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. 

Azt írják, a „beteg” feleségével együtt kereste fel a rendelőt, mert saját diagnózisa szerint szívinfarktust kapott otthon egy veszekedés során. Bár az asszony ezt kétkedve fogadta, felfüggesztette a vitát és hitetlenkedve kísérte férjét a vizsgálatra, ahol az egészségügyi személyzet mindent elkövetett és tetőtől talpig megvizsgálták a férfit, több EKG-t is készítettek, de rendellenességnek nyoma sem volt. 

A férfi indulatosan fogadta a eredményeket és továbbra is infarktust követelt magának, ám ezen az életmentők nem tudtak segíteni – részletezik. És ha ez nem lett volna elég, a családi perpatvar az ügyeleten folytatódott, amihez hamarosan több családtag is csatlakozott, akik mind igyekeztek igazságot tenni a kardiológián. 

Miután egyértelmű volt, hogy senki nem szorul ellátásra, a család méltatlankodva hagyta el az ügyeletet. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.