Így úszott meg Orbán Viktor egy kutyatámadást +videó

Izzasztó helyzetbe került a miniszterelnök.

2024. 01. 29. 13:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Fideszt csináltuk, ő katona volt Zalaegerszegen, és amikor Budapestre jött, akkor mindig nálam szállt meg” – idézte fel egy közös élményét a miniszterelnökkel Fodor Gábor, a miniszterelnök  TikTok csatornáján

A történet szerint az egykori fideszes politikusnak volt egy kutyája, Rusztem. Nagyon vad módon viselkedett, így szobába kellett zárni, amikor a miniszterelnök ott volt nála. 

Nagyon vad volt, nem lehetett senkire sem rábízni

– jellemezte az ebet a politikus. Történt egyszer, hogy Orbán Viktor épp nála vendégeskedett, amikor ő indult volna el otthonról. A kutya kiszabadult, és a konyhába rontott, ahol a későbbi miniszterelnök félálomban, a kolbásszal a kezében készült reggelizni. Rusztem őrülten ugatott, vicsorgott, 

azonban Orbán Viktor jól reagált: az előtérbe dobta a kolbászt, amivel elterelte a kutya figyelmét, és magára rántotta az ajtót.

Mire Fodor Gábor visszaért, a kutya már jóízűen eszegette a kolbászt, Orbán Viktornak pedig feltételezhetően már nem volt szüksége reggeli kávéra.

Borítókép: Fodor Gábor (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.