Közelít a másfél millióhoz a nemzeti konzultációban résztvevők száma, még holnap lehet kitölteni az ívet

Már több mint 1,4 millióan mondtak véleményt a Magyarország szuverenitásáról szóló nemzeti konzultációban.

2024. 01. 16. 14:32
null
Kecskemét, 2020. június 15. Kézbesítõ nemzeti konzultációs kérdõívet tartalmazó leveleket készül bedobni a postaládákba egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdõdött a nemzeti konzultációs kérdõívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. MTI/Ujvári Sándor Fotó: Ujvári Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már több mint 1,4 millióan mondtak véleményt a Magyarország szuverenitásáról szóló nemzeti konzultációban – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Kovács Zoltán. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hangsúlyozta: 

A kérdőív holnapig (január 17.) még kitölthető

A kormány múlt héten döntött arról, hogy meghosszabbítja a nemzeti konzultációnak a leadási határidejét, ez a hosszabbítás most szerdán fog lejárni. A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) közölte, hogy már eddig is nagyon sokan éltek a válaszadás lehetőségével. Postán vagy az interneten több mint 1,4 millióan mondták el véleményüket.

Nem árt sietni azoknak, akik még el szeretnék mondani véleményüket Magyarország szuverenitásával kapcsolatban.

A nemzeti konzultáció tizenegy kérdésének megválaszolásával véleményt nyilváníthatunk a kormányzati politika legfőbb irányairól.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Ujvári Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.