Tizenketten sérültek meg a fővárosi balesetben

A Rudas gyógyfürdőhöz öt mentőegységet küldtek.

2024. 01. 09. 12:21
null
Fotó: Varga Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen tizenkettő sérültje volt annak a kora reggeli balesetnek, ami a Rudas gyógyfürdőnél történt. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint pillanatok alatt óriási torlódás alakult ki, amikor kedd reggel egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a villamossíneken.

A mentők a közösségi oldalukon azt írták, a sérültek számáról eleinte nem volt pontos információ, ezért mentésirányító bajtársuk azonnal öt mentőegységet riasztott segítségül, amik perceken belül a helyszínre értek és megkezdték a kárhely felszámolását.

A baleset miatt a villamosforgalom is megállt, és az arra közlekedő buszok sem tudtak tovább haladni. A mentők közlése szerint végül mindenki megúszta könnyebb sérüléssel, akiket stabil állapotban szállíthattak kórházba. 

 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Varga Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.