Ablakon át menekült a tűzvészből egy idős nő

A tragikus eset Mezőkövesden történt.

Forrás: HEOL, Tények2024. 02. 25. 20:07
null
Budapest, 2017. február 16. Tûzoltóautó a fõváros XI. kerületében, a Putnok utcában, ahol lakástûzben életét vesztette egy idõs férfi 2017. február 16-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kieshetett az ablakon, mialatt menekülni próbált égő házából egy 73 éves asszony Mezőkövesden péntek este.

Egy 15 éves lány éppen futott, ő vette észre először a tüzet és a földön fekvő asszonyt. Azonnal segítséget hívott, végül a szomszédokkal együtt mentették meg a nő életét 

– számolt be róla a Tények adása nyomán a HEOL.

 

A Mezőköved Képekben közösségi oldal pedig a következőt írta: 

„Egy mezőkövesdi családi ház egyik szobája égett ki pénteken kora este. A redőnyön kiáramló füstre egy arra futó lány figyelt föl, értesítette a szomszédokat és édesanyját, akik pedig a tűzoltókat riasztották. A kövesdi tűzoltók rövidesen a helyszínre értek és két vízsugárral eloltották a lángokat. A házban lakó idős nőt enyhe füstmérgezéssel és enyhe agyrázkódással szállították kórházba a mentők, őt a szomszédok már a házon kívül találták meg” – szúrta ki a lap.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.