Elkapták az egyik legkeresettebb bűnözőt + videó

Szilsárkányban fogták el.

2024. 02. 01. 19:01
null
Tószeg, 2024. január 16. Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkezõ rendõrök holtan találtak egy férfit és egy nõt. A rendõrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. MTI/Mészáros János Fotó: Mészáros János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csornai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya körözési eljárást folytatott egy jogerősen elítélt szilsárkányi férfival szemben. A Győri Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja január elején bocsátott ki elfogatóparancsot, mert a kiszabott, összesen három és fél éves szabadságvesztés büntetéseinek letöltését nem kezdte meg.

Összehangolt művelet során, a helybéli rendőrök munkáját segítve, a Győri Rendőrkapitányság kollégái 

Szilsárkányban közreműködtek január 26-án a reggeli órákban a többszörösen körözött férfi elfogásában.

T. Mihályt – aki helyet kapott a legkeresettebb magyarországi körözöttek top 50-es listáján – a rendőrök átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak, így megkezdte a kiszabott büntetések letöltését – közölte a rendőrség.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mészáros János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.