Gulyás Mártontól igazolt kabinetfőnököt a párbeszédes Jámbor András

A hírt a Partizán főszekesztője ismertette.

2024. 02. 09. 6:34
Fudan_27
2021.06.05. Budapest Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen! címmel meghirdetett, a Fudan egyetem építése ellen szervezett demonstráció Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Jámbor András, a tüntetés főszervezője, józsefvárosi-ferencvárosi ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Partizán csütörtök este tette közzé a Vétó című választási műsoruk első adását, amelynek legelején Gulyás Márton műsorvezető, a csatorna főszerkesztője egy rövid közleményt jelentett be, miszerint változás történt a műsor életében, mert Schultz Nóra, a műsor korábbi szerkesztője és társműsorvezetője elhagyta a csatornát és Jámbor András párbeszédes országgyűlési képviselő kabinetfőnöke lett.

A Mandiner cikke szerint a főszerkesztő egyebek mellett azt is bejelentette, hogy a csapatuk egy másik tagja, Pap Szilárd István külföldre költözött, ám ő nem hagyta el a csatornát, csak távmunkában dolgozik tovább.

Borítókép: Jámbor András (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.