Hat ember fékezett meg egy őrjöngő férfit az Allee-ban, a rendőrök is kivonultak

Nem sokon múlt, hogy nem lett nagyobb baj a férfi dühöngése miatt.

Forrás: Index2024. 02. 04. 22:43
Allee örjőngés
Forrás: Fotó: Allee PR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendőrök érkeztek az Allee Bevásárlóközpontba szombaton, miután egy férfi agresszíven viselkedett az éttermi szinten. Az Index cikke szerint a férfi a második szinten kezdett el őrjöngeni, majd dühében egy széket is ledobott az emeletről, amely a vásárlók közé csapódott. Az elszabadult őrültet csak hat ember tudta megfékezni. Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették a történteket:

„A rendőrségre február 3-án 20 óra 10 perc körül érkezett bejelentés, miszerint egy XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi agresszíven viselkedik. A kerületi kapitányság rendőrei a férfival szemben intézkedtek, őt állapota miatt a mentők kórházba vitték”

– ismertette a BRFK.

Garázdaság gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a férfi ellen, aki jelenleg is kórházban van. A gyanúsítotti kihallgatása még nem történt meg – közölték.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Allee)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.