Kocsis Máté: Demszky Gábor nevezte ki, Karácsony Gergely pedig megszavazta a pedofil igazgató kitüntetését

– Azért van bőr az arcukon – szólt a baloldalhoz Kocsis Máté.

2024. 02. 26. 15:03
Országgyűlés Parlament Kocsis Máté
Fotó: Ladóczki Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azért van bőr az arcukon – szólt a baloldalhoz Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett, hogy a baloldal a mai ülésnap kezdetén az orosz Alekszej Navalnijról néma felállással emlékezett meg, viszont elfelejtette ugyanezt megtenni esetében, akinek a baloldal mostani vezére, Gyurcsány Ferenc lövette ki a szemét, és nemrég hunyt el. 

A baloldal szemére vetette azt is, hogy korábban nem támogatta a gyermekvédelmi törvényeket. Mint mondta, a baloldal nagyvonalúan elhallgatja, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatóját Demszky Gábor nevezte ki, és a baloldal mindig megerősítette a pozíciójában. Karácsony Gergely pedig támogatta a kitüntetését a Fővárosi Közgyűlésben. – Ne legyünk szűk látókörűek, ekkor senki nem tudta még, hogy ez az ember egy pedofil bűnelkövető – fogalmazott a politikus. Ennek a kitüntetésnek a visszavonásáról egyébként Kocsis Máté tájékoztatása szerint Tarlós István döntött, akit a baloldal most szintén gyakran emleget a kegyelmi ügy kapcsán. 

– Novák Katalin és Varga Judit vállalta a tettei következményeit, miközben Fekete-Győr András és Varju László nem vállalja a tettei következményeit. Varju László egy bűnöző – szögezte le a frakcióvezető válaszában. 

v

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: Ladóczki Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.