Láncfűrésszel támadt a rendőrökre, két és fél évet kapott

Oroszlányban másokat is fenyegetett.

Forrás: MTI2024. 02. 08. 18:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tatabányai Járásbíróság első fokon két és fél év börtönbüntetésre ítélt egy férfit, aki az oroszlányi Malom-tónál láncfűrésszel másokat fenyegetett, majd rátámadt az őt megfékezni igyekvő rendőrökre – tájékoztatta a Tatabányai Törvényszék az MTI-t.

A maszkot viselő férfi a fűrésszel először a vele találkozó embereket fenyegette, később az intézkedő rendőröket is megtámadta, de sokkolóval ártalmatlanná tették. A férfi később bokszert vett elő, és mivel a támadással a felszólítás ellenére sem hagyott fel, újra sokkolót vetettek be ellene.

A férfit hivatalos személy elleni erőszak miatt két év hat hónap börtönbüntetésre ítélték, azonban ez nem jogerős, mivel a vádlott és védője enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.