Megint próbálkoznak a besurranó tolvajok Budapesten, rengeteg érintett van

Mindent visznek, ami a kezük ügyébe kerül.

Forrás: Metropol2024. 02. 06. 15:02
Old,Knobs, ajtó, kilincs
154506038 Fotó: Lifestyle Travel Photo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az éj leple alatt járják végig a lakásokat a besurranó tolvajok, méghozzá úgy, hogy végigpróbálgatják a kilincseket, hogy nyílnak-e maguktól, és ahol igen, onnan visznek, amit tudnak. Pontosan ez történt Erzsébetnél is, aki a VI. kerületben él, és nemrég tett közzé egy bejegyzést a szerencsétlen éjszakáról – bukkant rá a Metropol.

A beszámoló szerint a tolvajok az összes iratával együtt vittek, amit tudtak az Izabella utcai lakásából, mert éjszakára elfelejtette bezárni az ajtót. Azonban valószínűleg nem ő az egyetlen, aki így járt. 

„Bejelentettük az esetet, a rendőrségen azt mondták, rengeteg a besurranó tolvaj… Vigyázzatok!” – fogalmazott. A bejegyzés aztán gyorsan népszerűvé vált, tömegek osztották meg a hasonló tapasztalataikat. Az egyik hozzászóló azt írta, nála is próbálkozott egy nő. Kinyitotta az ajtót, és letagadta, hogy be akart volna menni a lakásába. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.