Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Svéd lapban uszít Magyarország ellen Korányi Dávid

A Soroshoz köthető Action for Democracy elnöke szerint el kellene venni hazánk szavazati jogát az EU-ban.

2024. 02. 09. 11:38
Korányi Dávid (Forrás: Wikipédia)
Korányi Dávid (Forrás: Wikipédia) Forrás: wikipedia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Korányi Dávid, a Soroshoz köthető, baloldali Action for Democracy elnöke, Karácsony Gergely volt tanácsadója svéd lapokban sározza Magyarországot – közölte Orbán Balázs a Facebook-oldalán.

A miniszterelnök politikai igazgatója ismertette, hogy az európai uniós kérdésekkel foglalkozó svéd Europaportalen megjelent írásában Korányi Dávid Orbán Viktorral szembeni fellépésre szólít fel. Korányi szerint Magyarországot az Európai Unióban is szankcionálni kell, el kell venni a szavazati jogát.

„A hazánk elleni baloldali uszítás már nem újdonság számunkra, de Korányi svéd lapban megjelent írása ez alkalommal is felfedi, hogy valójában korántsem Magyarország érdekeit tartják szem előtt. Az írás arra hivatkozik, hogy a Magyarországgal szembeni fellépés nemzeti érdeke az EU-nak (sic!) és Magyarországnak. Nos, számunkra is fontos a nemzeti érdek, de nem az EU-é, hanem Magyarországé

– húzta alá Orbán Balázs.

Borítókép: Korányi Dávid (Forrás: Wikipédia)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.