Elütött szarvas okozott halálos balesetet Esztergom közelében

Az autó sofőrjét súlyos gerincsérüléssel vitték kórházba.

2024. 03. 31. 17:29
szarvas, vadbaleset, vadgázolás, szarvas az úton
Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi közúti baleset történt nagypénteken Esztergom és Kesztölc között. Elgázolt szarvas zuhant egy autóra, és halálos sérüléseket okozott az egyik utasnak – írja a Világgazdaság.

Az ütközéstől a szarvas a levegőbe repült, de nem oldalra zuhant, mint rendszerint történni szokott a hasonló vadbalesetekben, hanem vissza a kocsira, és

olyan súlyos sérüléseket okozott az anyósülésen ülő harminckilenc éves nőnek, amelyekbe belehalt.

Az autó sofőrjének, egy középkorú férfinak a gerince sérült meg súlyosan a balesetben, őt stabil állapotban kórházba szállították.

Benke István Roland, a tűzoltóság szóvivője a TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozott a tragikus balesetről. A tűzoltókat az esti órákban arról értesítették, hogy két ember szorult be egy autó roncsába, miután a jármű vaddal ütközött össze. A tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel szabadították ki az áldozatokat, de az egyik utasnak már későn érkezett a segítség.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.