Majdnem az alvilág mélyére jutott a Sztüx folyón át Luna, a macska, mert megbolondította a tavasz + videó

Itt a napi cuki sztori.

Forrás: Facebook2024. 03. 21. 11:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak kis jóindulattal látjuk bele a macskát ebbe az ázott, megviselt jószágba, aki annak köszönheti az életét, hogy nem mondott le róla két kis gazdája, Lili és Ádám – kezdi a pórul járt macska történetét a katasztrófavédelem a közösségi oldalán.

Részletezik, Lunát vasárnap megbolondította a tavasz, kiszökött és vidáman kalandozott, amíg bele nem esett a szomszéd építkezés egyik csőrendszerébe. Bár a gazdái megtalálták, nem tudták megmenteni, így az Állatmentő Liga és a helyi önkéntesek azonnal a macska segítségére siettek. Végül úgy sikerült kimenekíteni a csőrendszerből, hogy egy hálót erősítettek egy rúdköteg végére, letolták a cső aljára, és oldalról egy kis vízzel is motiválták az állatot. 

Szóval Luna előtt ott volt a lehetőség: vagy felismeri a helyzetet, és jó irányba kapaszkodik, vagy elúszik a mitológiai Sztüx folyón az alvilág mélyére.

Végül a rettenetesen megtépázott, de nem hitehagyott jószágot sikerült megmenteni, a videón látható is, hogyan. 
 

Borítókép: Luna (Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.