Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Nyomoz a rendőrség a Silvanus Hotelben történt tűzeset miatt

Nyomozást indított a rendőrség a visegrádi Silvanus Hotelben történt tűzesettel összefüggésben – tudta meg a Magyar Nemzet. A hatóság tájékoztatása szerint egyelőre még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. 03. 10. 14:12
Visegrád, 2024. március 9. Tûzoltók oltják a kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épületét 2024. március 9-én. A hotel felsõ szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el egyelőre ismeretlen tettes ellen a visegrádi tűzesettel kapcsolatban – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a rendőrség.

Ismert, szombat délelőtt tűz ütött ki a visegrádi Silvanus Hotelben. 

Aznap kora délutánra sikerült megfékezni a tüzet, személyi sérülés nem történt: mind a 230, ott tartózkodó ember épségben kijutott az épületből.

A vendégeket a helyi tornacsarnokba vitték, ahol ételt és takarókat kaptak.

Borítókép: Oltják a visegrádi hotelt (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.