Az M0-son 8 kilométeres a dugó

Szerda reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2024. 04. 17. 7:56
Budapest, 2018. szeptember 28.
Gépjármûforgalom egy átlagos munkanap délelõttjén az M1 és M7-es autópályák közös ki- és bevezetõ szakaszán, Budaörs térségében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 6-os főút csomópontjánál a rézsűt javítják. A 12-es és 14-es kilométer között csak két sáv járható. Az ellenkező oldalon, az M1-es autópálya irányába a Hárosi Duna-híd dilatációs szerkezetét javítják. A 17-es és 14-es kilométer között ugyancsak két sáv járható. A reggeli csúcsban nyolc kilométeres torlódás alakult ki. Aki teheti, válasszon másik útvonalat – figyelmeztet az Útinform.

Erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon, így

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába,
  • az M2-es autóúton Dunakeszitől befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Szentendrétől,
  • a 31-es főúton Maglód térségében,
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint
  • a Csepel-sziget útjain.

 

Munkavégzés az utakon

Az M1-es autópályán jelenleg három hosszabb szakaszon folynak burkolatfelújítási munkák. Bicske térségében, a komáromi és nagyszentjánosi csomópontok között, majd az M15-ös autópálya csomópontja után forgalomterelésre lehet számítani, amelyeknél az egyik irány forgalma a szemközti oldalra átterelve halad.

Újabb munkát végeznek az M4-es autóúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontjában. Szombatig a repülőtérről Cegléd irányába tartó csomóponti ág lesz lezárva, ezért a repteret elhagyva először Budapest felé kell elindulni, majd a bevásárlóközpontnál lévő körforgalmakon át visszafordulni a kívánt irányba.

 

Torlódás a határon

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a három kilométert.

A magyar–ukrán határszakaszon, Záhony határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt öt kilométeres a kilépő kamionsor.

A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötő utat utat (7458-as út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.