Késelés történt Kőbányán

Két férfi összekaszabolta egymást.

Forrás: Ripost2024. 04. 11. 17:58
Shadow,Of,The,Hand,Holding,A,Big,Sharp,Knife.,Murderer,
1417367297 Fotó: rootstock Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ripost információi szerint nagy erőkkel vonult ki a rendőrség egy kőbányai társasházhoz, amelynek harmadik emeletén két férfi összevitatkozott. Azonban, mire kiértek kiderült, hogy ennél sokkal súlyosabb történt, ugyanis a vita hevében bárdot és kést rántottak, amivel összekaszabolták egymást. A lapnak a szomszédok számoltak be a részletekről. 

Nézze meg, csupa vér a folyosó

 – mutatott a késelés melletti lakásban élő asszony a lakása előtt elterülő foltokra.  

Először nem hallottam semmit, mert a szobában voltam, de ha hallottam volna is a kiabálást, akkor se megyek ki, mert egyedül élek és féltem volna. Azonban később nálam is dörömböltek a rendőrök, ekkor derült ki, hogy késelés történt a szomszéd lakásban.

Információink szerint két férfi veszett össze, vitájuk pedig nagyon elfajult. Mind a ketten megsérültek. Az egyikük sérülten menekült a lépcsőház felé, ezt bizonyítja a maga után húzott vércsík is. Míg a másik férfi a lakás ajtaja előtt esett össze.

A rendőrök elkezdtek faggatni, de nem tudtam érdemben segíteni nekik 

– folytatta az asszony, majd hozzátette, 

amikor kinyitottam az ajtót nekik, akkor láttam meg, hogy csupa vér minden. Még az én kihelyezett szőnyegem is, amit valószínűleg – a folyosóval együtt – nekem kell majd feltakarítanom helyettük...

Az esettel kapcsolatban a Ripost megkereste a BRFK-t is, akik megerősítették a késelést és közölték, a sérülteket kórházba szállították. A rendőri intézkedések jelenleg is folyamatban vannak.

Az Országos Mentőszolgálat pedig azt közölte, 

A helyszínről egy középkorú férfit súlyos-életveszélyes, egy másik férfit pedig súlyos sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.