Kimaxolta a gyorshajtást a budapesti fekete fantomautós

Nagyon siethetett valahova, borsos csekket kapott.

Forrás: Police2024. 04. 10. 11:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megengedett sebesség háromszorosával hajtott a Pesti úton egy fekete autót vezető sofőr – adta hírül a rendőrségi portál. A BRFK XVII. és XVIII. kerületi rendőrkapitányságai ugyanis az elmúlt hetekben több alkalommal mérték a gépjárművek sebességét, hogy visszaszorítsák a gyorshajtásokat. 

A XVII. kerületben 2024 márciusában több helyszínen összesen 79 530 autó sebességét ellenőrizték, ebből 1050 lépte át a megengedett legnagyobb sebességhatárt. A rekorder az a gépkocsivezető volt, aki március 10-én óránkénti ötven kilométeres sebesség helyett helyett 137-tel száguldott a Pesti úton. 

Sietségéért 390 000 forint közigazgatási bírságot kell fizetnie.

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2024 tizennegyedik hetében az Üllői úton és a Vasút utcában mérték a sebességet állványon elhelyezett és menet közbeni sebességmérő eszközzel. Összesen 333 gépkocsiról készült felvétel – ezek mindegyike túllépte a megengedett határt. Volt olyan autó, amelyik az ötven km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett 107-tel ment, amiért 169 000 forint közigazgatási bírságot szab ki a hatóság.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.