Menczer Tamás azt tanácsolja Gyurcsánynak, ne a zártosztályról válasszon csodagyereket

Magyar Péter diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját – emlékeztetett a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 04. 08. 22:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldalon feltűnt az új csodagyerekek, ez a „megvédem a családomat” Péter – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója parlamenti felszólalásában. Úgy folytatta az ellenzékre utalva, hogy a parlamentben lévő vert seregből nem találtak alkalmasat, ezért kívülről kellett keresni egyet, aki diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját. Hangoztatta: Magyar Péter pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, baloldali és háborúpárti, pontosan ugyanazt akarja, mint a baloldaliak, és pontosan ugyanazok veszik körbe, akik a bukott miniszterelnök-jelöltet.

Menczer Tamás azt javasolta Gyurcsány Ferenc bukott kormányfőnek – aki szerinte mégiscsak a baloldal főnöke, bár most egy kicsit kerülgetik egymást, de majd hamarosan összeborulnak –, hogy amikor legközelebb Márki-Zay Péter és Magyar Péter után csodagyereket keres a baloldalra, akkor ne a zártosztályról válasszon.

Ezután a kormánypárti képviselő megkérte a DK egyetlen ülésteremben tartózkodó képviselőjét, hogy továbbítsa Gyurcsány Ferencnek az üzenetet.

Borítókép: Menczer Tamás az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.