Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Elképesztő nyugalommal biciklizett a gyorsforgalmin az idős férfi, aztán jól elbeszélgettek vele + videó

Bírság is volt.

Forrás: Magyar Közút/Facebook2024. 05. 22. 13:01
bicikli
illusztráció Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy idős férfi lehet ihletett kapott a Tour de Hongrie-ról vagy a Giro d’Italia-ról, mert bringával hajtott fel az M2-es autóútra, ott a leállósávon egészen az M0-s csomópontig tekert, ott a kihajtóágon, a kocsik mellett folytatta az útját – adta hírül közösségi oldalán a Magyar Közút. 

Az útellenőrük gyorsan megelőzte a Dunakeszi csomópontnál, ott megállította, ekkor érkezett meg az autópály-arendőrség is. A kerékpárt berakták az útellenőri autóba, majd a közeli Dunakeszi mérnökségükre szállították a férfit, ott elbeszélgettek vele, hogy ez mennyire veszélyes mutatvány volt, és helyszíni bírságot is kapott.

A KRESZ szerint gyorsforgalmi úton tilos kerékpározni, még a leállósávon is. Nem veszélytelen ez, hiszen a statisztikák alapján még ott is csak néhány perc telik el átlagosan, míg egy baleset bekövetkezhet – fűzték hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.