Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Fontos felhívást tett közzé Orbán Viktor + videó

Ha a fiatalok azt akarják, hogy a háborút a jövőben se ismerjék meg személyesen, akkor most kell tenni a béke érdekében! – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Forrás: MANDINER2024. 05. 30. 22:41
ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök az országjáró kampánykörútjának kisbéri állomásán 2024. május 28-án. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor fontos felhívást tett közzé a közösségi oldalán:

„Szombaton békemenet – legyél ott te is! A mostani békemenet a háborúról és a békéről szól”

– hangsúlyozta a miniszterelnök.

„Az idősebbek átélték, nekünk pedig elmesélték, hogy milyen a háború. A fiatalok leginkább csak a hírekből tájékozódhatnak.”

Ha a fiatalok azt akarják, hogy a háborút a jövőben se ismerjék meg személyesen, hanem csak a hírekből köszöntsön rájuk, akkor most kell tenni a béke érdekében!

„Azért érdemes eljönni a békemenetre, mert ki kell állnunk a háború ellen és a béke mellett” – mondta el a videóban a kormányfő

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.