Megfagy a vér az ereiben, ha megnézi, mekkorát csattant ez a két luxusautó az M0-son + videó

Nem is ők hibáztak.

Forrás: Magyar Közút2024. 05. 15. 14:24
illusztráció Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon csúnya baleset történt két Bentley-vel még pénteken az M0-s autóúton. Az eset elég komoly visszahangot váltott ki, de egy kicsit sok a a rejtély az ügyben, az inetrnet népe azonnal találgatni kezdte, hogy melyik luxuskocsi gazdája hibázhatott.

A Magyar Közút utánajárt a történteknek, és a szerdán megosztott forgalomfigyelő kamerás felvétel egyértelművé tette, nem a Flying Spurm és nem is a Bentayga vezetője volt a hunyó, hanem egy furgonos.

Amint menteni próbálta a helyzetet, a furgon kis híján felborult, közben összesen hat másik autót zúzott le. A balesetben senki nem sérült meg, az anyagi kár viszont kétségtelenül jelentős – írja a Tények.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.