Nacsa Lőrinc: Ne legyen sorkatonaság Magyarországon!

Erről is döntenünk kell a választásokon.

2024. 05. 28. 14:50
NACSA Lőrinc
Budapest, 2023. november 21.
Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. november 21-én.
Fotó: MTI/Kovács Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal sohasem Magyarország és a magyar emberek érdekeit nézi – így kezdte új Facebook-videóját Nacsa Lőrinc, a KDNP-frakció helyettes vezetője.

Korábban Gyurcsány Ferencék tönkretették az országot, majd be akarták engedni a bevándorlókat, most pedig bele akarnak rángatni minket a háborúba. Ő maga mondta: háborúban fegyver kell a kézbe! Ezzel a háborúpárti baloldal veszélybe sodorná hazánk békéjét és biztonságát, kockára tenné gyermekeink jövőjét és az eddig közösen elért eredményeinket – tette hozzá.

Nem hagyhatjuk, hogy a baloldal ránk kényszerítse a sorkatonaságot és belekényszerítsen minket a saját háborús pszichózisába, bajt hozzon Magyarországra

Ezért van óriási tétje, hogy minél többen mondjunk nemet a háborúra és a háborúpárti baloldalra június 9-én!

Borítókép: Nacsa Lőrinc (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.