Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Orbán Viktor: A sport mindennek az alapja

A miniszterelnök Mezőhegyesen járt.

Forrás: Facebook2024. 05. 26. 12:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök Lázár János építési és közlekedési miniszter társaságában folytatta a kormánypártok országjárását.

A mezőhegyesi látogatáson a két politikus együtt adta át az új sportcsarnokot. A kampány legfontosabb kérdése háború vagy béke, és nincs, ami akkora eséllyel tudna békét teremteni, mint a sport – hangsúlyozta az eseményen a miniszterelnök, hozzátéve: 

Céljuk, hogy ha valamit építenek, az a legjobb legyen, és ha valami magyar, az jelentse azt, hogy a legjobb. Ennek példája szerinte az új csarnok is.

Lázár János az átadón kiemelte: A mezőhegyesi fejlesztések azt a célt szolgálják, hogy az itt élők ne érezzék magukat harmadrendű polgárnak a fejlettebb régiókban élőkhöz képest – mondta. 

Az építési és közlekedési miniszter  – aki a Mezőhegyesi Ménesbirtok vagyonkezelő alapítványának, a Jövő Nemzedék Földje Alapítványnak a kuratóriumi elnöke is – úgy fogalmazott: – A szakközépiskolát, a kollégiumot és könyvtárat „nem magunknak, hanem maguknak építettük”, azokat nemcsak a helyiek, hanem a térségben élők is használhatják. 

Köszöntő beszéde elején azt mondta, „a mai nap egyetlen fizető vendége itt Orbán Viktor”, majd köszöntötte a helyszínen jelen lévő Mocsai Lajos volt kézilabda szövetségi kapitányt és a Pick Szeged kézilabdacsapat szurkolóit is.

Orbán Viktor a közösségi oldalán képeket is közzétett a sportcsarnok átadásáról:

Borítókép: Orbán Viktor és Lázár János Mezőhegyesen (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.