Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Vajon mit kereshet ez a hatalmas orosz ballisztikus rakétakilövő Budapesten? + galéria

Az óriási hadászati jármű a Hősök terén keltett nagy feltűnést.

2024. 05. 26. 17:24
filmforgatás a Hősök terén
Fotó: Ladóczki Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a hatalmas ballisztikus rakétakilövő jármű, amely nagy feltűnést keltett a hétvégén Budapesten, a MayDay című hidegháborús film forgatására érkezett a Hősök terére.

 

Ezen a hétvégén a Hősök terén filmet forgatnak

Május közepétől egy hónapon át Budapesten forgatják a MayDay című hidegháborús akciófilmet. Emiatt Ryan Reynolds színész is a magyar fővárosban tartózkodik. Egy Troy „Apache” Brennan nevű karaktert fog alakítani a filmben, aki egy szovjet légtér feletti megfigyelési küldetésben vesz részt.

A hidegháborús tematikába valóban beleillhet ez a hatalmas ballisztikus rakétakilövő járműnek kinéző tárgy kellékként. A Zed Films Kft. közleményéből azt is lehet tudni, hogy ezen a hétvégén, azaz május 25-én és 26-án a Hősök terén valóban egy filmforgatás zajlik katonai járművek felhasználásával. A tér már péntek reggel tele volt hadászati eszközökkel.

 

Borítókép: Ballisztikus rakétakilövő jármű a Hősök terén (Fotó: Ladóczki Balázs)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.