Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Hiába lesz hét képviselője a Tisza Pártnak az EU-ban, az emberek egyiküket sem ismerik + videó

Miközben Magyar Péter Facebook-szavazást hirdetett, hogy felvegye-e európai képviselői mandátumát, az embereket arról kérdezte a Magyar Nemzet, ismerik-e a Tisza Párt képviselőit. Hiszen a Fővárosi Közgyűlésben tíz, az EP-ben hét képviselőjük is jelen lesz.

2024. 06. 17. 15:59
20240530-CSS_6805
A képen: Magyar Péter Fotó: Csudai Sándor/Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hát van a Magyar Péter, meg a színész” – meglepő válaszokat kaptunk a járókelőktől arra a kérdésre, hogy hány Tisza pártos politikust ismernek. 

A politikus korábban azt nyilatkozta, hogy nem szerepel a tervei között, hogy beüljön az EP-be,

 de elmondása szerint sokan próbálják meggyőzni őt ennek ellenkezőjéről. Ezért most a követőihez fordult, és szavazás formájában várja a választ erre a kérdésre.
 


Miközben Magyar Péter az online szavazás eredményére vár, a Magyar Nemzet stábja arról kérdezte az embereket, hogy hány politikust ismernek a Tisza Pártból, a legtöbben azonban Magyar Péteren kívül egyetlen egy nevet sem tudtak mondani, azok közül sem, akik erre a politikai formációra szavaztak. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.