Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Különleges kulisszatitkokat árult el Bill Murray a magyar autógyűjtőnek

A legendás filmcsillag nem a csibeleves miatt ment Dörgicsére.

2024. 06. 04. 21:21
Róma, 2019. október 19.
Bill Murray amerikai színész a 14. Római Filmfesztiválon 2019. október 19-én. Az október 17. és 27. között tartott nemzetközi mustrán 25 ország 33 produkcióját vetítik, és 17 alkotás verseng a szemle fõdíjáért, a Marcus Aurelius-díjért.
MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem akartam hinni a fülemnek, amikor vasárnap délután a világhírű amerikai színész, Bill Murray bejelentkezett egy privát tárlatvezetésre a dörgicsei autó-motor múzeumomba – mesélte Kaáli Géza professzor, a múzeum tulajdonosa, orosházi díszpolgár a Békés Vármegyei Hírportálnak.

Wow, ilyen sem mindennap történik velünk, hogy ekkora sztár jelentkezik be hozzánk! Nálunk járt Bill Murray

– olvasható a dörgicsei autó- és motorcsodákat felvonultató múzeum közösségi oldalán.

A nálunk unikumozó Bill Murray maga is a régi autók szerelmese. A legendás színész magyar ismerősei társaságában hétfő délután többórás látogatást tett a professzor benzingőzös csodaországában. Kaáli professzor személyesen vezette körbe a híres színészt, akivel gyorsan megtalálta a közös hangot, hiszen több évtizedes színészi karrierje egybeesett az ő amerikai látogatásával.

Kevés embernek adatik meg az életben, hogy egy Golden Globe-nyertes legendával zavartalanul beszélgessen órákon keresztül. Elmesélte, hogy az autós üldözésekkel tarkított filmes jelenetekben legtöbbször maga vezetett, csúcsra járatva adrenalinszintjét is

– fogalmazott a múzeum tulajdonosa.

 

Bill Murray is gyűjtő

Kaáli Géza hozzátette: Bill Murray szereti és gyűjti a régi autókat, de a professzor gyűjteménye szemmel láthatóan lenyűgözte. Világsztárként neki nem volt soha meg a „sztárok autója”, a Facel Vega II (1962). „Most jött el az alkalom, hogy vele együtt beüljünk a múzeum ékkövébe, és vezessünk egy olyan autót, amelyet korábban Bill csak Ringo Starr társaságában látott.

Félúton helyet cseréltünk, és ő vezetett vissza, hatalmas magabiztossággal és a rá jellemző fülig érő mosollyal.

Élete egyik legnagyobb autós emlékének nevezte” – fejezte be lelkesen a nem mindennapos élmény felidézését a múzeumtulajdonos.

Borítókép: Bill Murray (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.