Lövöldözésig fajult a vita Debrecenben + videó

Testvérek veszekedtek.

2024. 06. 10. 9:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövés dördült vasárnap kora este Debrecenben, a rendőrök nagy erőkkel vonultak a Piac utcába. A Hajdú-Bihar vármegyei hírportál beszámolója szerint az

ott lévő járókelők és boltosok három dulakodó személyről számoltak be, illetve lövés zajairól beszéltek. 

Egy férfi azt mondta el, hogy ekkora pukkanást még életében nem hallott, a Csonkatemplomnál volt, de így is „majdnem infarktust kapott”. 

A portál írásából kiderült, a rendőrök egy feltehetően balesetet szenvedett kisbuszt és egy terepjárót is vizsgáltak, információik szerint a terrorelhárítók is intézkedtek.

A történtekről a hatóság vasárnap este azt közölte, egy testvérpár korábbi nézeteltérését akarta rendezni haragosukkal, aki a dulakodás közben az autójához sietett, elővett egy gumilövedékes fegyvert és egy lövést is leadott.

A debreceni rendőrök percek alatt a helyszínre értek, megbilincselték a lövöldözőt és a testvérpár egyik tagját, míg a másikhoz mentőt hívtak

 – közölték, hozzátéve, a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset pontos körülményeit.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínről egy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. 

Borítókép: Debrecenben lövöldöztek (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.