Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Már nem Zakar András a Főkert főigazgatója, pedig Karácsony nemrég még dicsérte a munkásságát

A hír hallatán sokan felkapták a fejüket.

Forrás: Mandiner, Facebook2024. 06. 29. 18:56
Karácsony Gergely főpolgármester. Fotó: Bach Máté/ Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy korszak véget ért” – közölte a Főkerttől való távozását közösségi oldalán Zakar András, a társaság eddigi főigazgatója.

Zakar András a bejegyzésében hosszan sorolta az igazgatása alatti tevékenységet, majd azt írta: „Őszintén azt gondolom, mindent megtettem, hogy zöldebb és élhetőbb Budapestet hozzunk létre. Ezt már nem lehet elvenni. Eddig tartott… a folytatás mással következik” – olvasható a bejegyzés végén.

A Mandiner azt írta: sajtóértesülések szerint azonnali hatállyal bocsátották el Zakar Andrást, a Főkert főigazgatóját. Zakar szombati Facebook-posztjában úgy fogalmazott: „Eddig tartott… a folytatás mással következik”. A poszt megjelenése után Zakar András a Telex megkeresésére annyit közölt, hogy nem szeretne nyilatkozni, keressék meg a Budapesti Közművek (BKM) Zrt. sajtóosztályát. Zakar ideiglenes utódja Lipcsei Szabolcs, a Főkert zöldfelület-fenntartási igazgatója lehet, aki megbízott főigazgatóként töltheti be a posztot. 

Érdekes, hogy Karácsony Gergely főpolgármester szintén szombaton a Főkertet dicsérte Facebook-oldalán, miközben egyetlen szót sem ejtett a főigazgató elbocsátásáról.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.