Miért öltött busóálarcot Orbán Viktor? + videó

Mohácsi országjárásáról töltött fel videót a kormányfő.

2024. 06. 07. 20:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az ellenséges európai csapatokkal majd így tudok tárgyalni: tudok mosolyogni is, meg nem is – mondta egy busóálarcot maga elé tartva TikTok-oldalára feltöltött videójában a miniszterelnök. „Június 9-én elűzzük a háborút Európából” – írta a nyári busójárás című videójához. Ezzel arra utalt, hogy a híres mohácsi busójáráson elűzik a telet, köszöntik a tavaszt.

Mint arról lapunk is beszámolt, csütörtökön Mohácson folytatta választási kampánykörútját Orbán Viktor, ahol Pávkovics Gábor (Fidesz–KDNP) polgármesterrel és a helyi képviselőjelöltekkel tárgyalt.

A kormányfő közösségi oldalán is megosztott egy videót, amelyben a mohácsi választópolgárokkal találkozva arról beszélt:  

a háborúpártiak mindenáron el akarnak bennünket hallgattatni, Szlovákiában fegyverrel, Magyarországon a kampányunk betiltásával. De mi csak egyre hangosabbak leszünk.

– Most vasárnap pedig akkora békepárti győzelmet aratunk, hogy abba Brüsszel is beleremeg majd – fogalmazott Mohácson a miniszterelnök.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.