Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Nem akárhogy akarta kicsempészni az üzletből a tévét, majdnem sikerült is a furmányos csel

A rendőrmunka nagyon durva.

Forrás: Police2024. 06. 28. 13:53
rendőr, telefon,rendőrautó
illusztráció Fotó: Police
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éppen a délutáni vásárlást intézte a készenléti rendőrség szabadnapos munkatársa, Molnár Zsolt őrnagy június 26-án délután, de közben valami nagyon fura dologra lett figyelmes – adta hírül a rendőrségi portál

Történt ugyanis, hogy egy férfi egy pokróccal letakart tárgyat vitt ki a boltból, akit az alkalmazottak gyorsan üldözőbe is vettek, miközben a rendőr ezt látva azonnal az autójához ment, és követte őket. A boltosok egy közeli benzinkútnál érték utol a férfit, és elvették tőle a tévét. 

A készenléti rendőrnek nem kellett sok, odament hozzájuk, és azonnal szolgálatba helyezte magát. A férfi többször próbálta kivonni magát az intézkedés alól, de Molnár Zsolt visszatartotta, majd átadta a helyszínre érkező járőröknek. A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.