Rétvári Bence személyesen kézbesíti Orbán Viktor levelét a választóknak + videó

A június kilencedikei választások tétje óriási.

Forrás: Facebook2024. 06. 02. 16:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz újabb kampányvideót tett közzé a közösségi oldalán, amelyből kiderült: Rétvári Bence Vácon személyesen adta át a választóknak Orbán Viktor levelét. Az államtitkár a június 9-i választások tétjével kapcsolatban beszédbe elegyedett egy férfival, aki kifejtette a véleményét a szomszédban dúló háborúról: 

Ez nem a mi háborúnk, tehát ezt nem nekünk kell lefolytatni, illetve nem azoknak kéne lefolytatni, akik vívják. Ezt az asztalok mellett kellene lezárni

 – mondta Rétvári Bencének az egyik választó, akivel az államtitkár teljes mértékben egyetértett.

 

A baloldal minden háborúpárti javaslatot megszavazott

Rétvári Bence a videóban kiemelte, a kampány utolsó szakasza zajlik, és Vácon személyesen viszi el Orbán Viktor levelét mindenkinek, ugyanis a választások tétje óriási. 

Háború vagy béke? Ez a kérdés június 9-én

– mutatott rá az államtitkár.

A baloldal az elmúlt években minden háborúpárti javaslatot megszavazott, így a későbbiekben is sajnos csak ez várható tőlük, ezért fontos, hogy minél többen szavazzanak a Fidesz–KDNP-re, mert csak ez lehet a garanciája Magyarország békéjének és biztonságának. Június 9-én vegyük a kezünkbe a sorsunkat, legyünk ott mindnyájan

 – hangoztatta Rétvári Bence Vácon.

Borítókép: Rétvári Bence a békemeneten (Forrás: Facebook/Rétvári Bence)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.