Végső búcsút vettek Kulcsár Annától

A Magyar Nemzet publicistáját az Óbudai temetőben, szűk családi körben helyezték örök nyugalomra.

2024. 06. 18. 14:44
HM20091212_0054
Kulcsár Anna, a Magyar Nemzet publicistája, főmunkatársa. Fotó: Hegedűs Márta
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Óbudai temetőben örök nyugalomra helyezték kedden délelőtt Kulcsár Annát. A Magyar Nemzet publicistájától szűk családi körben vettek végső búcsút. Lapunk főmunkatársa június elején, 79 éves korában hunyt el.

Miután 1968-ban summa cum laude minősítéssel elvégezte a jogi egyetemet, Kulcsár Anna a Pesti Központi Kerületi Bíróságon dolgozott fogalmazóként. Bírói-ügyészi szakvizsgát tett, ezután kezdte meg újságírói pályáját az Esti Hírlapnál. Később állást vállalt a Világgazdaságnál és a Magyar Hírlapnál, 2004 végén csatlakozott a Magyar Nemzethez. Az elmúlt húsz évben – érintve a Napi Gazdaságot és a Magyar Időket – lényegében végig ugyanennél a szakmai műhelynél dolgozott. Munkássága elismeréseként 2009-ben átvehette a Magyar Nemzet Aranytoll Díját.

Kulcsár Annát a Magyar Nemzet saját halottjának tekinti.

Publicistánktól ezzel a nekrológgal búcsúztunk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.