Böröcz László: Az I. kerület nem bordélyház!

Nyilvánosan közösült egy szerelmespár az I. kerületben, Böröcz László hívta ki rájuk a rendőröket.

2024. 07. 18. 15:51
Fotó: Gergely Gajdán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Lakossági jelzés érkezett ma délelőtt, hogy a Batthyány és Toldy Ferenc utca sarkán lévő zöld területen aktív nemi életet élnek bizonyos egyének” – hangsúlyozta közösségi oldalán Böröcz László nemrég megválasztott polgármester. 

„Dolguk végeztével tovább hűsölve borozgatásba kezdtek” – tette hozzá.  Szavai szerint azonnal jelezte az esetet a kerületi rendőrkapitánynak, az egyenruhások pedig rövid időn belül a helyszínre érkezve előállították a szerelmespárt, „akik most már a fogdában hűsölhetnek”. 

Böröcz László felidézte: a választási kampányban azt ígérte, rendet tesznek az I. kerületben. Kiemelte: októbertől a megújult közterület-felügyelet a rendőrséggel közösen fogja vigyázni a családok nyugalmát, és megszüntetik a sorozatos közszeméremsértéseket.

Borítókép: Az I. kerületi „szerelmespár” (Forrás: Facebook/Böröcz László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.