Elesett az M1-es és az M5-ös, mindkét autópályán több kilométeres a torlódás

Több kilométeres dugókban áll a forgalom.

Forrás: Útinform2024. 07. 24. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalát Kecskemét elkerülő szakaszánál – közölte honlapján az Útinform. Azt írták, a 74-es Kecskemét-észak csomópont után megállították a forgalmat, a torlódás meghaladta az öt kilométert.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte, hogy egy autó belerohant a pályafenntartó ütközéselnyelőjébe, és a balesetben egy másik autó is érintett volt. A helyszínre mentő is érkezett.

Az Útinform szerint az M4-es autóúton sem jobb a helyzet: kigyulladt egy kamion Szolnok elkerülő szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon. A műszaki mentés hosszabb ideig is eltarthat. A rendőrség a 98-as jelű Szolnok észak csomópontnál kitereli a forgalmat és a 94-es jelű Abony csomópontnál lehet visszahajtani az autóútra.

A M0-s és az M4-es autóút csomópontjában pedig egy személyautó hajtott a szalagkorlátnak. Aki az M0-s autóútról, az M3-as autópálya irányába, a 40-es kilométernél szeretne ráhajtani az M4-es autóútra Szolnok felé, annak sávzárásra kell számítania. 

Az M1-es autópályán két dolog is nehezíti az autósok életét: az egyik, hogy forgalomterelést építenek ki a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tatabánya térségében. A 58-as és a 60-as kilométer között a munkaterületnél egy sávon halad a forgalom. A torlódás meghaladta az 5 kilométert. A másik pedig, hogy a Budapest felé vezető oldalon, egy kamion műszaki mentését végzik. A 115-ös kilométernél sávzárás követel figyelmet és a torlódás is 2-3 kilométeres.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.