Emberfeletti küzdelmet folytat az apátfalvi kislány, most minden segítség jól jön

Annabella egy németországi kezelésen esik majd át, ám annak költsége nagyon magasra rúg.

Forrás: Délmagyar2024. 07. 15. 10:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Annabella egy csupaszív, életvidám kislány, aki már megannyi megpróbáltatáson van túl. Az öt és fél éves gyermeknek az elmúlt két és fél évben megannyi fájdalmas küzdelmen kellett átesnie, ám végre elindulhatott családjával Németországba, hogy megkezdődjön a reményt jelentő kezelés, amelynek költsége viszont súlyos milliókra rúghat – írta a beteg kislány édesanyja a Magyar Nemzet szerkesztőségének eljuttatott levelében.

Fotó: Facebook/ Összefogás Annabelláért

Belluska – merthogy szülei így becézik – történetéről már korábban is hírt adott a magyar sajtó, a Délmagyar még májusban írt a kislány sorsáról. A gyermek kálváriája 2021. december 10-én kezdődött, amikor az akkor még két és fél éves kislány megkapta a diagnózist: 

rosszindulatú agytörzsi daganat, amely nem műthető.

A kislány hamar sugárkezelést és kemoterápiát kapott, ám később romlott az állapota, a daganat újra növekedni kezdett, a gyermeknek életmentő műtéten kellett átesnie. Annabella azóta is kezelés alatt áll, fél oldalára lebénult, csak segítséggel tud járni, szívószállal iszik, de hősiesen állja a megpróbáltatásokat – közölték a gyermek szülei.

 

Kölni reményben bízhat a beteg kislány és családja

A kislány új reménye egy németországi kezelés, amelynek költsége azonban a család minden erőforrását felemészti, ezért segítségre van szükségük, az emberek összefogását kérték. Annabella és családja két nappal ezelőtt, július tizenharmadikán indultak el Kölnbe, az első konzultációra és vérvételre. A kislány történetét a gyermek segítéséért létrehozott Összefogás Annabelláért közösségi oldalon oldalon lehet követni.

A kislány kezelésének költségeit a következő számlaszámon lehet támogatni, a család bármely nagyságrendű felajánlást óriási segítségként fogad: 

Pénzes Arnold 
Takarékbank
56900130-10057797
IBAN szám: HU21-5690-0130-1005-7797-0000-0000

Borítókép: Annabella és családja (Fotó: Facebook/ Összefogás Annabelláért)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.