Ingyenes koncerttel ünnepel a félévszázados rocklegenda Budapest egyik legszebb helyén

Az idei turnén szinte az összes közönségkedvenc dal műsoron van, erre lehet számítani néhány hét múlva is.

Forrás: Edda Művek Facebook-oldala2024. 07. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszatér a fővárosba az Edda művek 50. évét ünneplő jubileumi turnéja, amire most mindenkit vendégül hív Pataky Attila és zenekara. Mint a koncert eseményoldalán olvasható, 

az Edda a patinás Tabánban fog fellépni augusztus 18-án vasárnap 20 órai kezdettel. 

A koncertet szabad ég alatt tartják és ingyenes, tehát anyagi akadálya sem lehet annak, hogy bárki kihagyja ezt a közös rock ünneplést. Most már csak abban kell bízni, hogy az időjárás is kegyes legyen a zenekarhoz és népes közönségéhez. 

A jubileumi turné dallistáiból az látható, hogy a zenekar főként a nyolcvanas és kilencvenes évek időtálló slágereiből szemezget, de a frissebb tételekért lelkesedő rajongók sem fognak csalódottan távozni. Váratlan meglepetések is felbukkanhatnak a dalok között, ugyanis a Magyar Nemzet újságírója a néhány héttel ezelőtti pátyi koncerten járt, ahol az idei turnén addig nem játszott Háromszor című dallal lepték meg a szép számban jelen lévő nézősereget. Ha valaki egészen közelről szeretne együtt tombolni a magyar rock zene örökifjú legendáival, annak javasolt jóval a koncertkezdés előtt érkezni, mivel az eseményre több tízezres rajongóhad érkezése várható, akiknek a szállítását remélhetőleg a fővárosi tömegközlekedési vállalat kötöttpályás járatsűrítéssel fogja segíteni.

Borítókép: illusztráció (Fotó: pexels)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.