Már a közösségi médiában is érdektelenné vált a Gyurcsány-párt

Öt nap alatt kevesebb mint kétszázan nézték meg Dobrev Klára Orbánt gúnyoló videóját.

Forrás: Mandiner2024. 07. 19. 12:47
20221029__MI_0005
20221029 Budapest A Demokratikus Koalíció XII. kongresszusa Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet képen: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője férje, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem ért el túl nagy közönséget a TikTokon Dobrev Klára legújabb videója, amelyben Orbán Viktor miniszterelnököt próbálta lejáratni – írja a Mandiner. 

Politikásat játszó, valódi befolyás nélküli, egyedül maradt »utcai harcos«

– írta az EP-képviselő a NATO-csúcson készített videójához, amelyet öt nap alatt mindössze 180-an tekintettek meg. 

Habár a DK politikusa szerint a magyar miniszterelnök újra elszigetelődött, a lap szerint azt érdemes felidézni, hogy a NATO-csúcs előtt a kormányfő szűk egy hét alatt tárgyalt Kijevben Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, Pekingben Hszi Csin-ping kínai elnökkel, a NATO-csúcsot követően Floridában találkozott Donald Trump amerikai elnökjelöttel. 

A napokban pedig részt vett az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozóján, ahol közel ötven állam- és kormányfő vett részt, és azt is bejelentették, hogy a szervezet következő csúcstalálkozóját Magyarországon rendezik meg.

@klari_vagyok Politikásat játszó, valódi befolyás nélküli, egyedül maradt “utcai harcos”.#politika #fideszpropaganda #Orbán #orbánviktor ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Dobrev Klára oldala azonban nem csak érdektelennek, hanem rendkívül gyengén kezeltnek is mondható, ugyanis a DK európai parlamenti képviselője a TikTok felülete szerint továbbra is árnyék-miniszterelnök, miközben az árnyékkabinetet maga Dobrev Klára oszlatta fel június 10-én a csúfos választási vereséget követően. 

Borítókép: A Demokratikus Koalíció XII. kongresszusa (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.