Még mindig le van zárva a Rám-szakadék! + videó

Dömös polgármestere tárgyalt hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelyének újranyitásáról. A Rám-szakadékot még idén áprilisban kellett lezárni.

Forrás: KEMMA2024. 07. 07. 16:14
A Rám-patak hömpölygő vize a Rám-szakadékban Dömös közelében (Fotó: MTI/Sóki Tamás)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közigazgatásilag Dömöshöz tartozó Rám-szakadék újranyitása is szóba került a dunakanyari település legutóbbi képviselő-testületi ülésén – írja a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál, a Kemma.

Az ülést Herman Jenőné polgármester vezette, elsőként az Esztergomi Rendőrkapitányság tavalyi évre vonatkozó beszámolóját fogadták el. Ennek kapcsán a testület részéről felmerült, hogy szükség lenne gyalogátkelőhelyek létesítésére, a közlekedési táblák felülvizsgálatára, illetve szóba került a tilosban parkolás kérdése is, de az is, hogy újranyitható-e a Rám-szakadék.

 

A Rám-szakadék is szerepelt a napirendi pontok között

A település polgármestere Oláh Imrével, a dömösi kirendeltség vezetőjével együtt nemrégiben felkereste a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatóját, Reinitz Gábort a Rám-szakadék újranyitási lehetőségeivel kapcsolatban.

Bíznak benne, hogy valamilyen formában újra látogatható lesz mielőbb a népszerű turisztikai látványosság.

Borítókép: A Rám-patak a Rám-szakadékban, Dömös közelében (Fotó:MTI/Sóki Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.